Τελετή λήξης  Σχολείου Καταδρομών

Η λέσχη ανταποκρινόμενη στην προσωπική πρόσκληση του διοικητή του ΚΕΑΠ είχε την τιμή να παρευρεθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην τελετή λήξης του Σχολείου Καταδρομών που αφορούσε στελέχη της Σ.Σ.Ε. και της Σ.Μ.Υ. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Μητροπολιτικής Λ.ΕΦ.Ε.Δ Εφ.Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων Ν.Γ. είχε τη χαρά να εκπροσωπήσει τη λέσχη μας στο λίκνο των Ειδικών Δυνάμεων στο Κ.Ε.Α.Π. στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης και να τιμήσει με την παρουσία του, τους 13 επιτυχόντες από τους 39 συνολικά που έλαβαν αρχικά μέρος στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων και να ακούσουμε τα απλά και περιεκτικά του λόγια προς τους επιτυχόντες αλλά και τους γονείς τους .Φοβερή εντύπωση μας έκανε και η από βάθους καρδίας ημερήσια διαταγή του Κου Δκτη ΚΕΑΠ ο οποίος μάλιστα παραδίδει τη σκυτάλη της διοίκησης .
Ήταν μεγάλη μας χαρά να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι και να απολαύσουμε την παρέα του απίστευτου team των εκπαιδευτών απαλλαγμένων από την ένταση του κύκλου των εκπαιδεύσεων στον οποίο με πραγματική αυταπάρνηση (το ζήσαμε γι αυτό το τονίζουμε!) φροντίζουν για την παραγωγή άξιων και αποτελεσματικών στελεχών προς όφελος της πατρίδας .Άλλωστε με πολλούς από αυτούς έχουμε αναπτύξει αρραγείς δεσμούς φιλίας !
Η οικογένεια των μελών της λέσχης μας στην οποία ανήκουν και αποτελούν ισότιμα μέλη ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ υπηρέτησαν στον Ελληνικό στρατό αλλά και ειδικότερα όσοι υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις (που αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό των μελών μας) αισθάνεται υπερήφανη για τα νέα στελέχη που από εδώ και στο εξής θα ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις καθώς για τους προϊσταμένους τους.
Συγχαρητήρια σε όλους για το σπουδαίο έργο σας!